Майбутні
підприємці, уважно придивляються до кондитерського бізнесу, можуть відчувати
себе досить упевнено: народ, як раніше обожнює солодке. Особливою
популярністю користуються торти і тістечка, про що свідчить стабільно високі
показники рентабельності «солодкого» бізнесу, які за різними розрахунками
досягають 20-30%. Однак
можна зосередитися не на самому виробництві, а на банальну продажу тортів і
тістечок. Як
і у всякому іншому бізнесі, тут теж доведеться починати з малого - з невеликою
кондитерської. Сучасне
виробництво тортів і тістечок - процес високотехнологічний, для чого буде
потрібно відповідне обладнання. Якщо
у Вас немає грошей на його закупівлю - можете просто домовитися з існуючими в
місті кондитерськими цехами і реалізовувати їх продукцію. Як показує
практика, це дуже прибутковий варіант.
Сьогодні
виробляються досить надійні і сучасні технологічні лінії, які до того ж в 1,5-2
рази дешевше імпортних зразків. Буде
потрібно виробниче приміщення площею 150-200 квадратних метрів, невеликий парк
з 3-5 автомашин. Враховуючи
недовговічність даної продукції і необхідність її якнайшвидшої доставки,
можливо, доведеться організувати логістичну службу. Потрібно
бути готовим до значних маркетингових витрат, пов'язаних з оплатою «місця на
полиці» у великих торгових мережах. Чисельний
склад персоналу буде визначатися обсягом реалізованої продукції. Так
при обслуговуванні 10 магазинів на перших порах цілком можна обійтися 10-15
працівниками - технолога, пекаря, 5-6 кондитерів. Управлінський
апарат може складатися з фахівців, що відповідають за прийом замовлень, які
організовують логістику, менеджерів по роботі з клієнтами та бухгалтера.
Якщо
крім тортів в кондитерській планується випічка тістечок, то доведеться
формувати ще одну бригаду кондитерів, оскільки в цьому випадку використовується
зовсім інша технологія. Дані
особи повинні володіти високими професійними навичками, бо тільки це може
зробити бізнес успішним.
Якщо
говорити про окупність даного бізнесу, то продаж тортів і тістечок окупається в
залежності від варіант ведення бізнесу від 5 місяців до одного року. Інформація надана за матеріалами сайту www.businesscircle.ru Фото з сайту www.nemcd.com
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
06:24
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
23:48
Зараз кав'ярні набувають великої популярності, тому відкрити власну кав'ярню дуже вигідно, кого цікавить дане питання ось тут також є цікава інформація http://biznesua.com.ua/yak-vidkriti-kav-
Зараз кав'ярні набувають великої популярності, тому відкрити власну кав'ярню дуже вигідно, кого цікавить дане питання ось тут також є цікава інформація http://biznesua.com.ua/yak-vidkriti-kav-