Пятница, 17.05.2024, 11:42
Приветствую Вас Гость

Поиск
Меню сайта
Реклама

Новости
Реклама

Соц закладки
Идея Банк

Полезные товары

Главная » 2016 » Февраль » 25 » Відкрити ательє з пошиття та продажу шкільної форми


 


22:48
Відкрити ательє з пошиття та продажу шкільної форми

У статті ми розглянемо основні необхідні факти, які слід знати, перш ніж відкрити ательє з пошиття та продажу шкільної форми. Ця бізнес ідея є досить прогресивною, адже такий товар, як шкільна форма необхідний завжди і всім. Незалежно від статків, інфляції або економічної кризи, щорічно величезна кількість дітей йдуть до школи і потребують нової шкільній формі. Традиційно використовується шкільна форма вже практично триста років на території нашої країни, і, не дивлячись на те, що в 1992 році ніби як прийняли закон про скасування необхідного її використання, все одно існують певні правила для учнів щодо їх зовнішнього вигляду.
Наприклад, багато шкільні установи зобов'язують своїх учнів носити світлий верх і темний низ під час навчання. Причина такого суворого ставлення до форми одягу лежить глибоко на психологічному рівні. Як не дивно, але те, як одягнений чоловік, впливає і на його поведінку і ставлення до оточуючих. Учень, який одягнений в шкільну форму буде вести себе зовсім інакше, ніж, якби він був в джинсах і футболці.
Інший важливий аспект полягає в тому, що коли школярі одягаються у вільній формі, то вони свідомо починають конкурувати між собою. Навіть якщо учень хороший і добрий чоловік, він цілком може піддаватися глузуванням через те, що не відповідає іншим в одязі. Тому шкільна форма має ще один плюс - вона рівняє всіх, і учні відчувають себе однаково, незалежно від того, є у них дорогий одяг чи ні. Багато фахівців педагогіки і психології дотримуються думки, що вільна форма одягу руйнує певні моральні канони, а учні думають більше не про знання, а про те, хто і як одягнувся. У таких країнах, як Англія чи Японія прийнято вважати, що учні повинні бути одягнені однаково під час навчання.
Обґрунтовується це тим, що тоді єдиним способом виділити себе на тлі інших, буде показати свої знання, на що діти і направлять свої сили. Англійські експерти стверджують, що якщо з раннього віку привчати дитину до того, що в офіційні установи необхідно ходити в діловому стилі одягу, то це значно полегшить йому звикнути в майбутньому до використання ділового одягу на роботі. Зараз досить активно обговорюється необхідність введення обов'язкової шкільної форми і в нашій країні. Проводяться соціальні опитування серед батьків і педагогів, які показують, що більшість населення підтримують ідею повернення до шкільної одязі.
Зараз багато шкіл позиціонують себе, як елітні і ділові закладу і тому, найчастіше, вони самі розробляють дизайн і стиль форми для своїх учнів, використовуючи при цьому логотип освітнього закладу, його номер або абревіатуру. Вибір між обов'язкової єдиної формою або вільним стилем одягу повинні робити, в першу чергу, батьки, а також педагоги, які працюють в освітній установі. Для батьків використання шкільної форми також приносить економічну вигоду, адже простіше купити два комплекти форми, ніж регулярно купувати нові речі для школи. З наведених фактів випливає, що не за горами той момент, коли більшість шкіл перейдуть на використання єдиної шкільної форми. А це означає, що саме час задуматися над тим, як відкрити ательє з пошиття та продажу шкільної форми. Якщо ви мріяли почати свою справу в області моди і одягу, то шкільна форма - це відмінний старт. Отже, розглянемо нюанси цієї ніші бізнесу.
Визначити стиль і дизайн форми.
Звичайно, багато дівчатка мріють про шкільну форму з короткою спідницею і безрукавкою, але слід пам'ятати, що дизайн цієї речі повинні схвалити не тільки самі школярі, а й педагоги, а також батьки дітей. Навряд чи їм сподобається ідея з міні спідницею або форма в рожевих тонах, тому до дизайну слід підійти грунтовно. Якщо слідувати думку експертів, то через форму відбивається і сама ідеологія навчального закладу, тому стиль повинен бути витриманим у певних рамках. Якщо пошиття шкільної форми здійснюється для ліцеїв або елітних шкільних установ, в яких практично всі діти після закінчення школи відразу ж відправляються в університети, то тут слід підібрати особливий стиль. Форма повинна бути наділена елементами ділового одягу, припустимо, це може бути краватка, метелик або жилет. Бажано розмістити на формі абревіатуру або логотип навчального закладу. Якщо говорити про кольорову гаму, то слід вибирати що-небудь з темних тонів, наприклад, темно-зелений тон або коричневий.
Отримавши замовлення на пошиття шкільної форми від будь-якого навчального закладу, поспілкуйтеся з батьками учнів, вивчіть їх побажання і переваги, а також соціальний рівень. Для цього можна бути присутнім на батьківських зборах, переговорити з батьківським комітетом. Важливо, щоб батьки схвалили ваш крій і дизайн форми, тоді у них буде складатися позитивне враження від вашої роботи. Для хлопців найчастіше вибирають темні штани і такого ж тону піджак або жилет, під який передбачається надягати формений сорочку світлого тону. Тут набагато простіше визначитися з моделлю, ніж у випадку з дівчатами. Кожна дівчинка практично з першого класу хоче виглядати стильно, модно і привабливо, тому і форма повинна бути відповідною, щоб вона надягала її із задоволенням, а не через силу. Для вирішення цього завдання добре підійде модель, де замість звичної короткої спідниці буде присутній симпатичне плаття, довжина якого буде трохи вище коліна. Це відповідає сучасним модним тенденціям і напевно сподобається педагогам і батькам. За рахунок того, що сукня не буде занадто коротким, воно буде виглядати по-діловому і вельми солідно, але в той же час - це стильний і модний варіант. Якщо пошиття шкільної форми для дівчат зробити стандартним, без урахування стильних і модних нюансів, то найімовірніше дуже скоро вони перестануть носити форму або дороблять її самостійно: підріжуть спідницю, пришиють прикраси і так далі. Тому бажано відразу пошити виріб. Яке викличе позитивне ставлення, а не негативні емоції.
Виробництво шкільної форми повинно виконуватися з урахуванням певних технологій, а також слід враховувати, що процес пошиття великих партій вимагає витрати не маленьких зусиль. Припустимо, прийнявши замовлення від школи на пошиття трьох тисяч однакових форм, де різниця тільки в розмірах, слід врахувати, що це нелегке завдання, яка вимагає тимчасових і фізичних ресурсів. Звичайно, чим більше замовлення, тим більше прибуток, але необхідно враховувати і те, що працівники не можуть блискавично виконати великі партії. Тому на допомогу співробітникам у такому випадку можна або найняти додаткових робочих на тимчасовій основі, або придбати інноваційну швейну техніку, яка володіє максимальною продуктивністю. Про те, як швидко викроїти велику кількість однотипних речей, можна дізнатися зі спеціалізованої літератури або пошукати поради в інтернеті.
Необхідне обладнання для пошиття форми.
Перш ніж відкрити свій бізнес в будь-якій галузі, необхідно ознайомитися з тим, що вам знадобиться для виготовлення або виробництва товарів. Розглянемо варіант, коли людина, яка вирішила організувати пошиття шкільної форми, має навички швейного справи, припустимо, є технологом або модельєром, або, хоча б, має спеціальну освіту. Якщо ж цю нішу бізнесу вибрав для себе людина, яка ніколи не стикався з шиттям і його принципами, то можуть виникнути певні проблеми, пов'язані з тим, що не всі працівники виконують свої обов'язки на совість. Наприклад, допустивши будь-якої шлюб в процесі пошиття, швачка може наполягати на тому, що технологія допускає такий шлюб, а бізнесмен, в свою чергу, повірить в це, тому що і гадки не має про технологічні норми пошиття.
Найкращим варіантом у випадку, якщо ви не знайомі з шиттям, знайти помічника, який буде замість вас контролювати процес пошиття, а ви тим часом будете займатися фінансовими питаннями, закуповувати необхідне обладнання і шукати замовлення. Згідно з підрахунками експертів, для того. щоб кожен день шити по десять наборів форми, яка має три компоненти, наприклад, штани жилет і сорочку, необхідно закупити обладнання на суму понад 300 тисяч рублів. Для того, щоб підняти кількість зшитих в день наборів до п'ятдесяти, обладнання знадобиться вже на чотириста тисяч. До обов'язкових одиницям техніки в такому випадку відносяться: Універсальна швейна машина, що виконує сточування, оверлок, автомат для прикріплення гудзиків і спеціальна машина напівавтомат, яка використовується для того, щоб вимітати пряму петлю.
Якщо замовлення на пошиття шкільної форми мають регулярний характер, то також потрібно придбати напівавтоматичні швейні машинки або повний автомат, а також машини для розкрою і для теплової та вологої обробки виробів. Для того, щоб ательє могло орієнтувати свою роботу виключно на набори шкільного форм, і інші замовлення не брати, приносячи при цьому дохід, воно повинно мати як мінімум три замовлення від трьох елітних навчальних закладів. Причому кількість замовлень не повинно бути нижче трьох постійно, тільки вище. Для виконання необхідного обсягу робіт, в такому випадку підприємцю знадобиться приміщення, в якому буде розміщуватися майстерня, площею не менше 100 кв. метрів. Робочий штат може становити не менше, ніж десять співробітників. Єдиний нюанс, який може значно збільшити вхідні витрати - це електрику.
Вартість комплекту в ательє повинна бути менше, ніж встановлює магазин шкільної форми на свої товари. Магазинна ціна формується з урахуванням націнок, в ательє ж вона повинна бути нижче відсотків на двадцять тридцять, а іноді і на сорок. Це пряме перевага ательє перед магазинами, на яке необхідно звертати увагу всіх можливих замовників під час ділової розмови. Часто, дрібні виробництва, приватні ательє не викликають довіри у людей, і вони вважають, що можуть отримати бракований або неякісно виконане замовлення. Вигода від роботи в даній області становить не більше, ніж тридцять відсотків. Існує висока конкуренція з великими фірмами виготовлювачами, виграти у яких можна лише за рахунок економії на транспортуванні, логістики і витратах на менеджмент. Не дивлячись на те, що великий виробник виконує замовлення за нижчою ціною, він має великі витрати за накладними, а також не може приділяти багато часу на підбір і дизайн форми для кожної установи.
Розвиток бізнесу такого роду цілком ймовірно, так як, не дивлячись ні на які обставини діти регулярно йдуть в школу, і щороку потребують нової шкільної одязі. Все більша кількість навчальних закладів вводять обов'язкову офіційну одяг, так як вона має ряд перерахованих вище переваг перед вільним стилем. Тому зараз саме час відкрити ательє з пошиття та продажу шкільної форми.


 

Категория: Бизнес | Просмотров: 742 | Добавил: dangerlive123 | Теги: бизнес-план, новости бизнеса, бизнес, открыть ателье по пошиву и продаже , бизнес-идеи | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Минута доброты
Кредит

Блок-инфо
Кредит

Коментарии
20:19
Thanks for one's marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and may come back down the road. I want to encourage one
Thanks for one's marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and may come back down the road. I want to encourage one

21:17
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo

06:24
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug

07:48
Hey there would you mind letting me know which hosting company you're using? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then
Hey there would you mind letting me know which hosting company you're using? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then

23:35
This article is in fact a pleasant one it assists new web viewers, who are wishing in favor of blogging.
look at my page
https://woollei.com/2024/03/25/17008/ pomata per dolori articolar
This article is in fact a pleasant one it assists new web viewers, who are wishing in favor of blogging.
look at my page
https://woollei.com/2024/03/25/17008/ pomata per dolori articolar

11:47
Hi there, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's actually fine, keep up writing.
look at my page
https://luxuriousrentz.com/1956735-2/ crema n
Hi there, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's actually fine, keep up writing.
look at my page
https://luxuriousrentz.com/1956735-2/ crema n

21:30
Мы компания SEO-экспертов, специализирующихся на продвижении сайтов в поисковых системах.
Мы получили признание за свою работу и хотим поделиться с вами нашим опытом и навыками.
Какие пр
Мы компания SEO-экспертов, специализирующихся на продвижении сайтов в поисковых системах.
Мы получили признание за свою работу и хотим поделиться с вами нашим опытом и навыками.
Какие пр

21:11
Мы группа специалистов по поисковой оптимизации, работающих над увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
Мы добились впечатляющих результатов и предлагаем вам восп
Мы группа специалистов по поисковой оптимизации, работающих над увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
Мы добились впечатляющих результатов и предлагаем вам восп

22:53
Наша команда искусных специалистов проштудирована предоставлять вам новаторские приемы, которые не только гарантируют надежную протекцию от мороза, но и дарят вашему домашнему пространству трендовый в
Наша команда искусных специалистов проштудирована предоставлять вам новаторские приемы, которые не только гарантируют надежную протекцию от мороза, но и дарят вашему домашнему пространству трендовый в

04:28
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/izgotovlenie-i-montazh-metallicheskikh-ferm/>сборка и сварка двутавровых балок видео</a>
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/izgotovlenie-i-montazh-metallicheskikh-ferm/>сборка и сварка двутавровых балок видео</a>

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 166