Пятница, 17.05.2024, 13:45
Приветствую Вас Гость

Поиск
Меню сайта
Реклама

Новости
Реклама

Соц закладки
Идея Банк

Полезные товары

Главная » 2015 » Декабрь » 27 » Який бізнес буде актуальний в 2016 році


 


16:26
Який бізнес буде актуальний в 2016 році

Рік закінчується, а економіка країни все ще перебуває в нестабільному стані, тому досить цікавим для багатьох громадян є питання, який бізнес план буде актуальний в 2016 році. Звичайно, давати сто відсотковою гарантії про успішність реалізації бізнесу в тій чи іншій середовищі ми не буде, але виділимо ті області, які найімовірніше підуть в гору. Експерти віднесли до них освітянський бізнес, спортивний, робота з нерухомістю і продуктами харчування. Після аналізу ряду даних і статистичних показників, були сформульовані десятку найбільш перспективних бізнес ідей для 2016 року.
Зараз багато людей, які ще кілька років тому були готові до організації своєї справи, відкладають цей процес на невідомий термін. Причиною такої поведінки громадян, в першу чергу, є кризова обстановка в країні. Дійсно, в умовах кризи складніше створити успішний старт для майбутнього розвитку бізнесу, але це далеко не неможливо, як уявляють собі багато початківці ділки. Звичайно, доведеться докласти більше зусиль, але досить висока ймовірність досягнення великих успіхів.
Фахівці та групи експертів провели ряд досліджень і статистичних аналізів, на основі чого вони виділили найперспективніші напрямки бізнесу в 2016 році. Причому, деякі галузі господарювання обіцяють новачкам річний прибуток розміром від п'ятдесяти до ста відсотків, а то й ще більше. Головним чином, такі великі доходи будуть пов'язані з операціями біржового та спекулятивного характеру, які завжди обкладаються великими ризиками. Цей напрямок бізнесу далеко не нове і існує на ринку вже досить давно, що не заважає його учасникам регулярно отримувати суми доходів з трьома і більше нулями.
Те, наскільки перспективною буде робота в тій чи іншій сфері діяльності, розраховане за допомогою обліку показників галузі в поточному році. Необхідно також враховувати, що експертна оцінка, це всього лише рада, на які види бізнесу варто звернути увагу. Вона не може гарантувати вам, що, наприклад, як тільки ви відкриєте агентство нерухомості, то відразу заробите мільйон. Дуже велике значення має і те, як буде організований бізнес, наскільки чітко продуманий бізнес план і сформульовані цілі. При непрофесійному і нечіткому веденні справ, шанси на успіх значно скорочуються.
Правильний бізнес у кризу.
У нашій статті ми постаралися максимально чітко і зрозуміло сформувати основні найбільш перспективні сфери, в яких можна реалізувати бізнес проекти в наступаючому році з великими шансами на успіх, ніж в інших областях. Як було зазначено вище, це навчання, спорт, нерухоме майно, продукти харчування, напої, оцінний і заставний бізнес. Постараємося приділити окрему увагу кожному з перерахованих пунктів. Прибутковість підприємства буде розраховуватися на підставу умовно прийнятого факту про повернення інвестиційних вкладень. Так як ми говоримо про роботу в кризових економічних умовах, то також приймається можливість продажу після закриття бізнесу обладнання, нерухомих активів і інших елементів, які були використані для ведення справи. При формуванні фінансового звіту, ці кошти, які можу бути виручені за бізнес активи, також враховуються експертами. Далі представляємо вам почерговим перелік перспективних бізнес структур +2016 року:
1. Освітня діяльність.
Як говорить народна мудрість: кожне освіта коштує дорого, але ціна одного може значно перевищувати ціну іншого. Освітня сфера - це величезний спектр самих різних напрямків, орієнтований на всі категорії населення: від найменших до пенсіонерів. Говорячи про перспективність даної області, м, звичайно, не маємо на увазі, будь обраний напрям з усіх існуючих. Наші експерти з усього цього більшості виділили найактуальніші бізнес ідеї в 2016 році в освітній діяльності.
Відкриття автошколи.
На перспективність даного напрямку значний вплив зробили нововведення, які були прийняті в законодавство зовсім недавно. По-перше, термін мінімального навчання водійській майстерності складе тепер три календарні місяці. По-друге, екстрені іспити категорично відмінено в усіх водійських школах. Ще одним важливим нововведенням став ряд нових вимог до оформлення, облаштування та матеріальній базі, необхідним для навчання людей. На основі цих чинників, ціни значно зросли, і курс навчання коштує немаленьку суму. За останніми даними, за курс навчання водінню необхідно було віддати близько шістдесяти тисяч рублів, що не надто відрізняється від вартості курсу навчання в університеті. Як організатор і власник школи з навчання водіння, ви повинні будете витратити приблизно два мільйони рублів, включаючи всі основні витрати на перший час. З цього ми можемо зробити висновок, що отримати за рік сто відсотків чистого доходу - це цілком імовірно.
Але, як і в будь-якому бізнесі, тут теж є певні лазівки, які необхідно знати для того, щоб не попастися на різні хитрощі. Для того, щоб отримати свою очікуваний прибуток під час кризи, власникові бізнесу слід враховувати три основні правила, які діють для автошкіл в нашій країні:
• Для того щоб іспити на права були здані успішно і відповідно до правил, власнику необхідно пройти акредитацію в ГИБДД - це обов'язкова умова перспективної роботи автошколи;
• У сучасному світі з'явилися нові закони, які дозволяють проводити заняття з водіння за допомогою онлайн інструментів. Це поширюється тільки на теоретичне навчання - практика все одно повинна проводитися в очному режимі. Якщо власник автошколи організовує теорію онлайн, то зможе обійтися без приміщення та викладацького складу;
• Для проведення практика слід підібрати висококласних інструкторів і хороші, якісні автомобілі. Не варто економити на автошколі, залучаючи до справи знайомих і сусідів, які володіють старими або проблемними машинами. Багато хто із потенційних учнів записуються в автошколу не стільки для того, щоб ретельно пройти навчання і вивчити всі нюанси. Вони можуть вже знати необхідні основи, і ходять на заняття протягом певного часу для того, щоб виконати вимоги законодавства і отримати в результаті права на керування транспортним засобом. Найчастіше, саме комфортність пропонованих автомобілів відіграє велику роль при виборі школи водіння.
Для того, щоб автошкола розвивалася і приносила очікуваний дохід, необхідно володіти постійним потоком учнів. Для цього дієвим двигуном є реклама, програми лояльності та приємні бонуси. Але найкраще діє поширення інформації між людьми: позитивні відгуки про школу водіння, захоплення щодо пропонованого автотранспорту або професіоналізму інструкторів.
Організація дитячого садка приватного типу.
Ще одним цікавим напрямком в галузі освіти є галузь приватних дитячих садків, на які попит зростає прямо пропорційно пропозицією. Останнім часом, у великих містах такий високий рівень конкуренції в цій галузі, що ціни на послуги власники змушені опускати все нижче, з метою залучення батьків та їх малюків. Однак існує певний ліміт вартості, нижче якого опустити ціну власник не може. Наприклад, п'ятиденний приватний дитячий сад бере за свої послуги двадцять п'ять тисяч щомісяця, а деякі і тридцять тисяч. Також не варто забувати про наявність вступного внеску, сума якого дорівнює двом тисячам рублів.
Якщо підійти до організації бізнесу творчо, то можна розробити ряд додаткових джерел прибутку. Наприклад, організація роботи у вихідні та святкові дні, проведення різні заходів, відкриття освітніх гуртків з малювання, співу, іноземної мови або підготовчих курсів до школи. Ваша вигода повністю залежить від того, який підхід до свого бізнесу ви виберете.
Якщо в приватному дитячому сад числяться вісьмох малюків, то виручка складе практично триста тисяч на місяць. Витрати, які необхідно понести власнику, це оренда приміщення, купівля продуктів харчування і зарплати нянечкам і вихователю. На все це він витратить більше, ніж сто шістдесят тисяч на місяць, а що залишилися сто сорок і будуть чистим прибутком.
Організувати такий малий бізнес в 2016 році порівняно легко, так як поріг вступу в галузь не великий. Головні витрати - це організація приміщення: ремонт, закупівля дитячих меблів, іграшок. Крім цього доведеться вкласти деякі кошти для оформлення дозвільних паперів і необхідних сертифікатів. Рівень прибутку, на який ви зможете розраховувати, варіюється від шістдесяти до ста двадцяти відсотків, але є й певні особливості цієї бізнес середовища.
Відкриття приватних дитячих садків невеликого розміру стає все більш популярним бізнесом серед новачків, що веде до постійного збільшення конкуренції на ринку. Також, останнім часом багато батьків воліють скористатися послугами приватного вихователя на дому, ніж віддавати малюка в дитячий сад. Поширення такої тенденції злегка скорочує потенційну клієнтську базу для приватних садів.
2. Спортивні напрямки.
Як б не намагалося наш уряд впровадити спорт в усі категорії населення, все-таки це задоволення залишається для багатьох занадто дорогим і неприпустимим. Але для початківців бізнесменів це великий плюс - адже ті, хто звик поєднувати своє життя зі спортом, навряд чи відмовляться від цього навіть у часи кризи. Говорячи про ведення бізнесу в області спорту, ми знову виділили декілька найперспективніших напрямів для прийдешнього року.
Великий теніс.
У нашій країні досить багато любителів даного виду спорту, що і підтримує вартість оренди тенісного корту на вершині світових цін на це задоволення. Незважаючи на кризу, зростання курсу долара і рубля, нестабільні економічні умови - вартість оренди корту залишається непохитною і однією з найвищих у світі. На ціну впливає місцезнаходження корту, якість матеріалів, використаних для його організації і, звичайно ж, сервісний рівень на майданчику. Година гри на корті може коливатися від п'ятисот рублів до трьох тисяч за 1:00. Якщо говорити про конкурентне середовище, то пропозиція тут набагато нижче, ніж попит. Це дає можливість підприємцю створити успішний і прибутковий бізнес, головне підійти до питання серйозно і грамотно, попередньо прорахувавши всі необхідні витрати і вивчивши особливості галузі. Кілька порад, які допоможуть уникнути поширених помилок при організації тенісних кортів:
• Сезонність - це перший ворог прибутковості. Про це варто пам'ятати під час складання плану кортів. Так як клімат в нашій країні мінливий, то відкриті тенісні корти слід виключити, як варіант.
• Не слід підходити до організації тенісних корів, як до великомасштабного будівництва величезної споруди. Це обійдеться занадто дорого, і займе дуже багато часу. Благо, сучасні конструкції, які грунтуються на тентах - не надто дорогі і широко використовуються в самих різних областях, чим довели свою міцність і надійність.
• Не старайтесь організувати величезну кількість кортів, перетворюючи тим самим територію в справжній спортивний комплекс. П'ять кортів, а то й три - буде цілком достатньо для початку бізнесу.
• Оптимальне підлогове покриття - бетон. За ціною і якістю воно ідеально підійде для облаштування хорошого і надійного тенісного корту.
Тепер підрахуємо витрати, з якими зіткнеться початківець ділок. Якщо з підрядниками пощастить, і співвідношення ціна-якість їх роботи буде оптимальне, то вартість організації всього проекту не перевищить двадцять п'ять мільйонів рублів. За п'ятсот тисяч вам доведеться витрачати на зарплату працівникам та на підтримку стану та інші господарські витрати. Приблизно така ж сума знадобиться для того, щоб провести рекламну кампанію і залучити максимальну кількість клієнтів.
Якщо за один рік тенісний корт буде в середньому заповнений відвідувачами на вісімдесят відсотків, а годинна оренда складе близько тисячі двісті рублів за годину, то цілком можна вийти на річний прибуток у розмірі двадцяти мільйонів рублів. Знову-таки, врахуємо творчий підхід до діяльності - для того, щоб підвищити рівень прибутку і популярність свого тенісного корту, можна розробити ряд додаткових заходів. Наприклад, створити навчальні групи для маленьких дітей, запросити професійних тренерів для навчання дорослих грі в теніс, проводити різні турніри та змагання. Крім цього, на тенісному корті завжди буде користуватися попитом магазинчики з водою, чаєм і легкими перекусами. Також можна організувати торгову точку, в якій буде продавати форма, взуття, спортивний інвентар з назвою клубу. Правильно організовані супутні послуги зможуть принести вам ще як мінімум п`ять мільйонів доходу на рік.
Прокатний пункт спортивного інвентарю.
З давніх часів всі люди - від малюків до дорослих - використовували пункт прокату спортивних коштів для організації своїх розваг у вихідні дні, прогулянок з дітьми і тренувань. Не кожен готовий придбати дорогі професійні лижі для того, щоб покататися на вихідних пару раз на місяць, а от взяти в прокаті - це самий підходящий варіант. Прокатні пункти - досить перспективні напрямки бізнесу в 2016 році, хоча тут має місце сезонність і постійно зростаючий рівень конкуренції. Останнім часом не тільки приватні, а й муніципальні структури почали розвивати у себе такі послуги. Так як зараз зима, розглянемо одне з актуальних прокатних пропозицій на зимовий період - ковзани.
Для початку, необхідно закупити хороші якісні ковзани, вартість яких коливається в районі півтора тисяч рублів. Якщо каток вміщує близько двох сотень бажаючих за один робочий день, то п'ятдесят пар ковзанів має повністю вистачити для такого обсягу. У підсумку, витрати на їх покупку не перевищать сімдесяти п'яти тисяч. З усього року, каток може функціонувати приблизно п'ятдесят днів, залежно від погодних умов. Припустимо, за один день його відвідає триста чоловік, які заплатять за прокат ковзанів двісті карбованців на годину. Підрахувавши результати, можна говорити про те, що прибуток за період роботи прокатного пункту складе близько трьох мільйонів рублів.
Для організації бізнесу знадобитися намет, зроблена зі спеціального тенту, яку можна взяти в оренду, щоб не витрачати зайві кошти. Регулярна оплата рахунків електрики також повинна враховуватися, як і оплата заробітної плати співробітникам. Однак всі ці витрати не перевищать двохсот тисяч рублів, що говорить про можливий рівень прибутку до двохсот відсотків.
Однією з умов успішного функціонування прокатного пункту є, безумовно, наявність катка. Якщо власник прокатного пункту його організовує власними силами, то отримає додаткову можливість заробити. Наприклад, якщо людина не бере в прокат ковзани, а має свої, то відвідування ковзанки теж коштуватиме певну суму, наприклад, стандартна ціна - двісті рублів за годину. А кількість відвідувачів може збільшитися з трьохсот до п'ятисот чоловік в день.
Для того щоб орендувати ще й каток, вам знадобиться витратитися на додаткову витрату електрики, оренду поля, додаткових співробітників і заливку ковзанки. Все це не зажадає більше, ніж п'ятисот тисяч рублів за один сезон. Можна організувати додаткові джерела доходу - кав'ярню, точки з продажу солодкої вати або попкорну, а також готувати зігріваючі напої. Також популярністю користуються послуги фотографа та інструктора з катання на ковзанах.
3. Бізнес у сфері нерухомості.
Нерухомість та операції з нею завжди були вельми прибутковою і стабільної галуззю, яка може принести дохід. Особливих змін тут не передбачається і в наступаючому році. Вкладення грошей в покупку житла, офісних або торгових приміщень для того, щоб надалі здавати їх орендарям може принести до десяти відсотків прибутку за рік. Деякі напрямки цій області ще більш прибутково і саме про них ми і поговоримо.
Складські приміщення і камери схову.
Якщо ви задумалися про те, яким бізнесом зайнятися в 2016 році, то цілком можете розглянути даний варіант. У великих мегаполісах камери схову користуються все більшим попитом серед мешканців та гостей міст. Сформувати бокс можна наступним чином: підлогу залити звичайним недорогим бетоном, а розділові перегородки зробити з гофрованого заліза, організувавши тим самим до двадцяти невеликих камер на п'яти тисячах квадратних метрах. Дохід від здачі ста квадратних метрів такої конструкції складе близько двохсот тисяч на рік. А витратити на реалізацію даного будови, оренду площі та організацію охорони та відео спостереження на території вам доведеться приблизно шістсот тисяч рублів.


 

Категория: Бизнес | Просмотров: 948 | Добавил: dangerlive123 | Теги: новости бизнеса, бизнес-план, бизнес, какой бизнес будет актуален в 2016 , бизнес-идеи | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Минута доброты
Кредит

Блок-инфо
Кредит

Коментарии
20:19
Thanks for one's marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and may come back down the road. I want to encourage one
Thanks for one's marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and may come back down the road. I want to encourage one

21:17
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo

06:24
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug

07:48
Hey there would you mind letting me know which hosting company you're using? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then
Hey there would you mind letting me know which hosting company you're using? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then

23:35
This article is in fact a pleasant one it assists new web viewers, who are wishing in favor of blogging.
look at my page
https://woollei.com/2024/03/25/17008/ pomata per dolori articolar
This article is in fact a pleasant one it assists new web viewers, who are wishing in favor of blogging.
look at my page
https://woollei.com/2024/03/25/17008/ pomata per dolori articolar

11:47
Hi there, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's actually fine, keep up writing.
look at my page
https://luxuriousrentz.com/1956735-2/ crema n
Hi there, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's actually fine, keep up writing.
look at my page
https://luxuriousrentz.com/1956735-2/ crema n

21:30
Мы компания SEO-экспертов, специализирующихся на продвижении сайтов в поисковых системах.
Мы получили признание за свою работу и хотим поделиться с вами нашим опытом и навыками.
Какие пр
Мы компания SEO-экспертов, специализирующихся на продвижении сайтов в поисковых системах.
Мы получили признание за свою работу и хотим поделиться с вами нашим опытом и навыками.
Какие пр

21:11
Мы группа специалистов по поисковой оптимизации, работающих над увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
Мы добились впечатляющих результатов и предлагаем вам восп
Мы группа специалистов по поисковой оптимизации, работающих над увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
Мы добились впечатляющих результатов и предлагаем вам восп

22:53
Наша команда искусных специалистов проштудирована предоставлять вам новаторские приемы, которые не только гарантируют надежную протекцию от мороза, но и дарят вашему домашнему пространству трендовый в
Наша команда искусных специалистов проштудирована предоставлять вам новаторские приемы, которые не только гарантируют надежную протекцию от мороза, но и дарят вашему домашнему пространству трендовый в

04:28
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/izgotovlenie-i-montazh-metallicheskikh-ferm/>сборка и сварка двутавровых балок видео</a>
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/izgotovlenie-i-montazh-metallicheskikh-ferm/>сборка и сварка двутавровых балок видео</a>

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 166