Пятница, 17.05.2024, 14:25
Приветствую Вас Гость

Поиск
Меню сайта
Реклама

Новости
Реклама

Соц закладки
Идея Банк

Полезные товары

Главная » 2016 » Январь » 18 » Бізнес-план відкриття м'ясної крамниці


 


19:09
Бізнес-план відкриття м'ясної крамниці

Відкрити м'ясну лавку абсолютно не проблематично, по суті, зробити це може кожен, хто має бажання займатися таким видом бізнесу. Але для успішного функціонування потрібно вкласти чимало сил, часу і коштів. Нерідко виявляється, що багато питань могли бути зняті ще в процесі відкриття м'ясного магазину, досить було всього лише продумати розвиток вашого бізнесу, попрацювати, як мовиться, на перспективу. Щоб ви не зіткнулися з такою ситуацією, і ваш бізнес став успішним і приносить стабільний хороший дохід, ми поділимося деякими секретами і правилами, які не слід випускати з уваги, складаючи бізнес-план м'ясного магазину.
Як вибрати місце для м'ясної крамниці
Вибираючи місце для того, щоб відкрити м'ясний магазин, потрібно враховувати перспективність майбутньої торгівлі. Можна розглядати варіант магазину на ринку або в спальному районі. Оскільки тенденція така, що будівництво великих мережевих магазинів не встигає за будівництвом житла, то варіант спального району найбільш кращий.
Що стосується розмірів приміщення для магазину, то для початку цілком достатньою буде приміщення площею в 20 м², потрібно мати на увазі, що близько 60% всього приміщення буде зайнято торговим залом і холодильниками. Якщо ви плануєте почати свою роботу, орендувавши місце в продуктовому магазині, за наявності такого в спальному районі, то можна обійтися і меншою площею - до 15 м².
Оформлення інтер'єру не вимагає якихось особливих витрат дизайнерських рішень, оскільки споживача, насамперед, буде цікавити якість пропонованої продукції, а не відповідність колірного оформлення стін і плитки на підлозі.
Якщо ваш бізнес-план магазину з продажу м'яса масштабніший, то буде потрібно окреме приміщення більшої площі. Можливо, ви плануєте торгівлю також і іншими продуктами, наприклад, бакалією, молоком, хлібом, або у ваших планах відкриття власного виробництва делікатесів. Будь-який з цих варіантів може бути успішно втілений в життя, за умови, що ви готові докладати додаткові зусилля.
Обладнання: що потрібно, щоб відкрити м'ясний магазин
Відкрити м'ясний магазин неможливо без придбання необхідного обладнання. Можна вибрати обладнання як вітчизняного, так і іноземного виробника, тим більше що вибір на ринку представлений широкий. Єдина вимога до обладнання - його якість.
Необхідне обладнання:
• звичайні торгові прилавки і прилавки з морозильниками;
• електронна м'ясорубка;
• ваги і касовий апарат;
• ножі та сокири для оброблення м'яса;
• спецодяг.
Необхідно обладнати близько прилавка раковину для миття рук персоналу.
Що стосується зовнішнього оформлення вашого магазину, то потрібно подбати про яскраву вивісці, яка буде виконувати не тільки рекламну функцію, а й естетичну.
Персонал
Якщо ви збираєтеся відкрити м'ясну лавку, то ви повинні підібрати співробітників наступних спеціальностей: продавця, кухаря, що займається виготовленням напівфабрикатів, і м'ясника. У тому випадку, якщо магазин маленький, то функції м'ясника може виконувати кухар. У кожного співробітника повинна бути особиста медична книжка.
Не потрібно недооцінювати роботу м'ясника в м'ясній крамниці. Покупець оцінює товар за зовнішнім виглядом, а досвідчений м'ясник вміє зробити так, щоб всі шматки м'яса виглядали апетитно, красиво і були однакової товщини. А значить, вміння та досвід м'ясника мають велике значення в залученні у ваш магазин покупців.
Продавець м'ясного магазину повинен досконально знати продукцію, розбиратися в ній, ну, і, природно, вміти її продавати.
Всі організаційні та адміністративні питання, в числі яких закупівля товару, податковий і бухгалтерський облік, веде власник. І перший час вам дійсно найкраще самостійно займатися цими справами. Пізніше, якщо ви маєте намір розширювати бізнес, можна буде найняти менеджера, який вирішуватиме дані питання замість вас.
Асортимент
Щоб після відкриття м'ясної крамниці, особливо на самому початку вашої діяльності, прибуток була постійною, запропонуйте покупцеві тільки ходовий товар.
Статистичні дослідження показують, що популярною групою м'ясних товарів серед усіх верств населення є: свинина, птиця, яловичина. Для початку вам буде достатньо мати на прилавках близько двадцяти видів продукції.
Головним критерієм оцінки м'ясного товару покупцем є його свіжість. Тому, вибираючи постачальника, спочатку замовляйте у нього пробні невеликі партії товару. Таким чином, ви підстрахуєте себе від великих грошових втрат у разі поставки неякісного товару. Важливо і те, що товар не залежиться на прилавках.
Ви можете розраховувати на успіх у покупця і швидку напрацювання постійних клієнтів в тому випадку, якщо ви постійно будете реалізовувати тільки якісний свіжий товар. Після ви зможете починати розвивати бізнес і збільшувати асортимент товарів, додаючи в нього і щось ексклюзивне, наприклад, м'ясо страуса.
Постачальники
Вибір постачальників м'ясної продукції - важливий етап в процесі відкриття м'ясної крамниці. Перш ніж починати співпрацю з постачальниками, необхідно перевірити, чи є в тушах клеймо, а також чи є ветеринарний сертифікат.
Оптимальним варіантом буде робота з декількома постачальниками. Для початку, зважаючи на специфіку магазину і обмежених термінів зберігання реалізованого товару, краще всього відмовитися від поставок великих партій м'яса, так само як і від поставок частіше двох разів на тиждень. Оскільки продукт в охолодженому вигляді має гарний товарний вигляд і якість всього протягом 3-4 днів, а після починає сохнути і заветрівается. Наявність на прилавках такого товару навряд чи добре позначиться на репутації вашого м'ясного магазину. Відповідно, призведе до збитків, що теж для вас абсолютно нецікаво.
Починати можна з 20-30 порцій кожного товару в асортименті. Можна трохи розбавити звичну продукцію екзотикою з розрахунком на гурманів і запропонувати їм індичатину, кролятину, страусине м'ясо або конину. Правда, не варто розраховувати відразу на великий попит на таку продукцію. По суті, на початковому етапі становлення вашого бізнесу ви просто придивляєтеся до постачальникам, в тому числі і до постачальників м'ясної продукції для гурманів.
Як відкрити м'ясний магазин: початковий капітал
Для того, щоб відкрити м'ясну лавку, потрібно не менше $ 4 000. Це в тому випадку, якщо ви відкриваєте бізнес з нуля. Такий розмір мінімального стартового капіталу цілком прийнятний для починаючого підприємця. У видатках при відкритті бізнесу необхідно врахувати:
• придбання морозильного прилавка ($ 1500 - $ 3000), касового апарату ($ 100), якісної м'ясорубки ($ 500);
• орендну плату за приміщення або торгову площу;
• оплату комунальних послуг;
• оплату транспортування товару;
• виплату заробітної плати співробітникам;
• можливі витрати у разі псування продукції.
Як відкрити м'ясний магазин з нуля: документи
Початок своєї діяльності слід зареєструвати в податковій службі. Залежно від того, скільки людей беруть участь у відкритті бізнесу, це може бути або товариство з обмеженою відповідальністю (у випадку, якщо бізнес відкриваєте спільно з кимось), або індивідуальне підприємництво (у випадку, якщо ви займаєтеся відкриттям бізнесу самостійно).
Щоб відкрити м'ясну лавку, слід подбати про наявність наступних документів:
• дозволі пожежної служби;
• ветеринарно-реєстраційного посвідчення;
• дозволу на реалізацію продукції (видається ветлікарем);
• особистих санітарних книжок у кожного працівника магазину;
• книги скарг / пропозицій.
Ризики в роботі
Основний ризик, з яким ви неодмінно зіткнетеся, - це сезонність реалізованої вами продукції. Ціни будуть змінюватися протягом року кілька разів, влітку продажі будуть падати, оскільки найчастіше в спеку покупець віддає перевагу овочам і фруктам. Щоб уникнути фінансових втрат у цей час, організуйте знижки, розпродажі, активізуйте співпрацю з ресторанами і кафе, використовуйте гнучкі методи продажів.
Говорячи про ризики, потрібно пам'ятати і про те, що краще не економити, купуючи для магазину старе устаткування. Реалізований вами продукт є швидкопсувним, тому, для запобігання збиткам і збереження товарного вигляду, зберігатися він має в ідеальних умовах, а не в старому, через раз працюючому холодильнику.
Який прибуток ви можете отримати?
Націнка в 30% допоможе вашому бізнесу окупити себе вже через півроку після того, як ви відкриєте першу торговельну точку. У разі розширення бізнесу і відкриття нових магазинів, кожен буде окупатися вже через 3 місяці. За статистикою, торгуючи тільки 20 видами продукції стандартного набору, за рік після відкриття м'ясної крамниці ви зможете заробити близько 500 000 - 600 000 рублів.
Подібний бізнес при правильній організації є стабільним і прибутковим. А щоб його відкрити, як ви вже переконалися, не потрібно робити нічого особливого, достатньо мати бажання, початковий капітал і, складаючи бізнес-план відкриття м'ясної крамниці, врахувати ті поради і правила, які ми сформулювали в даній статті.


 

Категория: Бизнес | Просмотров: 1207 | Добавил: dangerlive123 | Теги: бизнес-план, новости бизнеса, бизнес-план открытия мясной лавки, бизнес, бизнес-идеи | Рейтинг: 3.5/2
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Минута доброты
Кредит

Блок-инфо
Кредит

Коментарии
20:19
Thanks for one's marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and may come back down the road. I want to encourage one
Thanks for one's marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author. I will be sure to bookmark your blog and may come back down the road. I want to encourage one

21:17
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo

06:24
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug

07:48
Hey there would you mind letting me know which hosting company you're using? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then
Hey there would you mind letting me know which hosting company you're using? I've loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then

23:35
This article is in fact a pleasant one it assists new web viewers, who are wishing in favor of blogging.
look at my page
https://woollei.com/2024/03/25/17008/ pomata per dolori articolar
This article is in fact a pleasant one it assists new web viewers, who are wishing in favor of blogging.
look at my page
https://woollei.com/2024/03/25/17008/ pomata per dolori articolar

11:47
Hi there, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's actually fine, keep up writing.
look at my page
https://luxuriousrentz.com/1956735-2/ crema n
Hi there, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's actually fine, keep up writing.
look at my page
https://luxuriousrentz.com/1956735-2/ crema n

21:30
Мы компания SEO-экспертов, специализирующихся на продвижении сайтов в поисковых системах.
Мы получили признание за свою работу и хотим поделиться с вами нашим опытом и навыками.
Какие пр
Мы компания SEO-экспертов, специализирующихся на продвижении сайтов в поисковых системах.
Мы получили признание за свою работу и хотим поделиться с вами нашим опытом и навыками.
Какие пр

21:11
Мы группа специалистов по поисковой оптимизации, работающих над увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
Мы добились впечатляющих результатов и предлагаем вам восп
Мы группа специалистов по поисковой оптимизации, работающих над увеличением посещаемости и рейтинга вашего сайта в поисковых системах.
Мы добились впечатляющих результатов и предлагаем вам восп

22:53
Наша команда искусных специалистов проштудирована предоставлять вам новаторские приемы, которые не только гарантируют надежную протекцию от мороза, но и дарят вашему домашнему пространству трендовый в
Наша команда искусных специалистов проштудирована предоставлять вам новаторские приемы, которые не только гарантируют надежную протекцию от мороза, но и дарят вашему домашнему пространству трендовый в

04:28
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/izgotovlenie-i-montazh-metallicheskikh-ferm/>сборка и сварка двутавровых балок видео</a>
<a href=http://zmkshop.ru/uslugi/izgotovlenie-i-montazh-metallicheskikh-ferm/>сборка и сварка двутавровых балок видео</a>

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 166