Ідея полягає у відкритті точок швидкого харчування по реалізації абсолютної новинки - піци у формі стаканчика. Це може бути як одна торгова точка, так ціла унікальна мережа швидкого харчування. Даний продукт являє собою стаканчик з тіста (яке використовується для виготовлення звичайної піци) з різноманітними начинками, в залежності від уподобань покупця. Випікається всього за три хвилини в спеціальній печі і клієнт може спостерігати весь процес приготування від початку до кінця. Ідея створення піци в їстівний стаканчику виникла зовсім недавно в Італії і була продиктована самим життям. Останнім часом стало популярно перекушувати на ходу або в автомобілі, з'явилася величезна кількість мереж швидкого харчування. Проте більшість продуктів швидкого харчування, в тому числі і піцу, пропонованих в точках фаст-фуду, незручно тримати в руках або вживати в автомобілі, адже дуже важко не забруднити одяг або автосалон. Дане геніальне рішення виключає всі недоліки існуючого фаст-фуда і класичної піци. Крім того, має ряд незаперечних переваг - не створює крихт, не обпікає пальці, не пропускає рідину і зберігає піцу гарячої і смачної довгий час. Це продукт нового покоління, яка дуже зручна для їди, дуже апетитна, смачна і ситна. Їстівний стаканчик можна наповнити будь-яким наповнювачем, що застосовується при виготовленні звичайної піци, а його діаметр можна змінювати на вашу вимогу. Як правило, поява на ринку швидкого харчування будь цікавою новинки зустрічається покупцями "на УРА". Споживачі з оптимізмом зустрічають все нове, що сприяє швидкому розвитку торгової мережі. Ця закономірність обумовлена насамперед ритмом життя сьогоднішніх міст - все поспішають, всі поспішають і навіть на їжу часом просто не вистачає часу. Один з прикладів розвитку такої мережі фаст-фуду, це "Крихітка Картопля". Здавалося б, звичайний печена картопля з начинками ... Російський підприємець Андрій Конончук привіз цю новинку з Туреччини, де він відпочивав. Почавши свій бізнес всього кілька років тому з двох торгових тонар на невеликому речовому ринку, він зміг розвинути найбільшу на сьогоднішній день мережа швидкого харчування "Крошка Картошка", яка налічує сотні, якщо вже не тисячі торгових об'єктів по всій Росії і в сусідніх країнах. І Ви зможете досягти вершин ринку швидкого харчування, якщо почнете вже сьогодні! Новий унікальний продукт поєднує в собі всі умови швидкого досягнення успіху. Всім відомо, що звичайна піца - шанований продукт мільйонів людей у всьому світі. Любителів піци так багато, що в будь-якій країні, в будь-якому місті і на всіх континентах Ви без зусиль знайдете безліч піцерій різного масштабу. Оскільки цей продукт може продаватися не тільки в стаціонарних кафе і ресторанах, а й в умовах вуличної торгівлі, то кількість Ваших потенційних покупців значно зростає. Харчування є невід'ємною частиною нашого життя і ми завжди вибираємо саме найкращі. Піца-стаканчик повністю відповідає цим вимогам! Це високоякісна їжа, яка не має нічого спільного з замороженими і модифікованими продуктами. Вага готового продукту від 200-450 грам, залежно від розміру і начинок. Час приготування 3-7 хвилин при температурі 200 ˚ С. Діна машини 98 см, висота 65 см, а глибина 85 см. Вага 45 кг, електрична потужність: 3 КВт / 110-230 В. Весь процес досить простий і виглядає приблизно так. Готове тісто виливається в ємність конусної форми і пекти запікає тісто. У вийшла готовий стаканчик додається начинка і відбувається остаточне запікання піци вже з начинкою. Можна перед вкладенням начинки змастити зсередини кетчупом або майонезом (за бажанням покупця) або зробити це в момент подачі покупцеві, попередньо полив зверху. Готовий продукт вкладається в паперовий пакет (можна використовувати звичайну серветку) і прикрашається топпінгом, наприклад зеленню. Все! Весь процес виготовлення може відбуватися прямо на очах у покупців, що стоять в черзі. У момент готування все навколо наповнюється дивовижним ароматом свіжої випічки подогревающим апетит, що так само є стимулом спробувати і купити. Існує кілька різновидів обладнання, різної продуктивності і функціональності. Вартість залежить від конкретної моделі і становить від 600 євро і вище. Проводиться в Італії. Має Патент Європейського економічного співтовариства і всі необхідні сертифікати якості. Гарантія на обладнання 3 роки. Ця революційне обладнання є повністю готовим бізнесом, і з повним набором інструментів. Воно ідеально для використання в тонар, в кафе, піцеріях, торгових наметах, кіосках, ресторанах самообслуговування, пабах, в місцях відпочинку та розміщення туристів, на ярмарках і виставках, на спеціальних заходах. Це дуже сучасне обладнання і підходить для побудови як малого, так і великого підприємства. Так само, для реалізації в торговельній точці, можна використовувати допоміжне обладнання та інструменти, такі як, тістомісильна машинка, дозатор соусу і електрична виставкова вітрина з підігрівом і джерелом зволоження, для підтримки температури і смаку вже виготовленої піци. Завдяки своїм розмірам, все обладнання не займає багато місця, що дозволяє розмістити його навіть на прилавку. Купити будь-яку модель машини і супутнє обладнання можна без будь-яких проблем і обмежень. Виробник безпосередньо зацікавлений в освоєнні нових перспективних ринків. Вартість буде залежати від конкретної моделі машини і набору супутніх інструментів і може складати від 600 до 17000 євро за комплект. Доставка з Італії в будь-яку точку світу проводиться службами UPS (www.ups.com), FEDEX (www.fedex.com) або аналогічними. Термін доставки 7-14 днів і залежить від Вашої віддаленості. Відкривати торгові точки можна в абсолютно різних місцях. Від жвавих прохідних вулиць, фойє адміністративних будівель, торгових і розважальних центрів, бензозаправок, вокзалів, аеропортів, навчальних закладів, ринків і т.п., до відкриття стаціонарних кафе і повноцінних ресторанів-піцерій. Виробник пропонує два основних формату ведення бізнесу: - Вулична торгівля (від торгової вуличної візки до Тонара на колесах і кіоску) - Стаціонарна торгівля (від кафе і піцерії, до ресторану) Як бачите, організувати справу можна практично в будь-якому місці. Крім самого устаткування, виробник так само надає ноу-хау з експлуатації та створення оптимальних виробничих і комерційних умов. Ви зможете почати цей бізнес з мінімальними вкладеннями, відкривши спочатку мережу невеликих точок, а в міру розвитку відкривати стаціонарні кафе і ресторани. Можливі п'ять основних варіантів ведення справи: 1. Ви відкриваєте свою власну мережу фаст-фуду (рентабельність 800-1200%) 2. Ви ставите апарати в піцерії, кафе і ресторани торгової мережі свого регіону, потім стаєте Дилером і отримуєте ексклюзивні права на реалізацію всього спектру обладнання для виробництва в своєму регіоні 3. Ви ставите апарати власникам піцерій, кафе і ресторанів торгової мережі свого регіону і стаєте постачальником сировини - заморожених стаканчиків з тіста (знадобиться холодильне обладнання та місце його установки) 4. Ви надаєте апарати в оренду 5. Ви створюєте службу доставки цього продукту в своєму місті (приватні замовлення та офісні будівлі) Для організації досить наявність документів ІП (індивідуальний підприємець), а в якості податкової бази - спрощена система оподаткування. При виборі варіанту 2, 3 або 4, можна взагалі (тимчасово) не мати офіційної реєстрації, а здійснювати поставки безпосередньо від виробника. На наш погляд, перший варіант більш кращий і перспективний, хоча вирішувати звичайно ж Вам. У будь-якому випадку, при правильній роботі, Ваша прибуток може обчислюватися тисячами і десятками тисяч доларів США щомісяця. РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ Розглянемо рентабельність на прикладі торгової точки, типу тонар: У день, з одного не великий точки, реалізується 100-200 штук за ціною 120 рублів (4 $). Інакше кажучи продавши за день в середньому 150 штук, валовий дохід становить 18.000 рублів (600 $). Витрати на виготовлення становлять близько 12%, плюс зарплата, оренда, податки та інші супутні витрати - все це максимум 30%. Разом отримуємо 12.600 рублів чистого прибутку за один день з одного не великий точки. Відповідно за місяць прибуток складе НЕ МЕНШ 432.000 рублів (14.400 $). Але це ще не все ... Кожен другий покупець набуває додатково напої, соки, снеки і т.п., і реальний прибуток буде ще більше. Таким чином, можна відкривати все нові і нові торгові точки з вже вийшов прибутку, навіть не інвестуючи з "панчохи". При послідовної роботи тільки за один рік можна відкрити мережу з 20 невеликих торгових точок, сукупний прибуток від яких, складе майже 300.000 $ в місяць. Маючи такі гроші на руках, можна сміливо починати відкриття мережі стаціонарних кафе і навіть ресторанів. Придумайте фірмову назву, логотип, створіть бренбук і Ви засновник власної унікальної мережі швидкого харчування в своєму місті, регіоні, країні. КОНКУРЕНЦІЯ Продукт абсолютно новий, конкуренції ніякої поки немає, попит на піцу в стаканчиках - ВЕЛИЧЕЗНИЙ. Весь технологічний процес дуже простий і з ним впоратися людина, навіть не має уявлення про піцу. Він тільки набирає свої оберти в Італії, у нас же конкуренція відсутня повністю і сьогодні Ви можете стати першим і можливо єдиним у своєму місті, регіоні, країні, хто почне реалізовувати цю унікальну новинку з Європи! Інформація надана за матеріалами сайту www.groshi.net Фото з сайту www.wallplanet.ru
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
06:24
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
23:48
Зараз кав'ярні набувають великої популярності, тому відкрити власну кав'ярню дуже вигідно, кого цікавить дане питання ось тут також є цікава інформація http://biznesua.com.ua/yak-vidkriti-kav-
Зараз кав'ярні набувають великої популярності, тому відкрити власну кав'ярню дуже вигідно, кого цікавить дане питання ось тут також є цікава інформація http://biznesua.com.ua/yak-vidkriti-kav-