Понедельник, 21.07.2025, 13:54
Приветствую Вас Гость

Поиск
Меню сайта
Реклама

Новости
Реклама

Соц закладки
Идея Банк

Полезные товары

Главная » 2012 » Июль » 1 » Виробництво і реалізація пихтового масла


 


17:25
Виробництво і реалізація пихтового масла
Сировиною для виробництва піхтового масла є біомаса деревини ялиці білокорою - хвоя, гілки, шишки, кора - або піхтовая лапка.
Для виробництва 1 л. піхтового масла необхідно переробити 100 кг сировини. При планованому випуску в одну зміну 12 - 14 л. масла / в залежності від сезону /, необхідну кількість сировини буде 1300 - 1400 кг.
Приготування піхтової лапки проводять 2 людини - робочий зі збору піхтової лапки і водій автомашини. Збір сировини буде проходити в місцях лісозаготівель. Оскільки первісна вартість сировини дорівнює нулю, то його собівартість складається з вартості ПММ, спецодягу, зарплати робітників і амортизації машини. При організації роботи збирача піхтової лапки і водія а / м в одну зміну при 8-годинному робочому дні, можливо вчинення 2-3 поїздок в день за піхтової лапкою. Завантаження (наприклад) а / м ГАЗ-53 - 700 кг сировини, отже, дві поїздки забезпечать необхідну кількість вихідної сировини. Для організації безперебійної роботи піхтоваренної установки необхідний запас піхтової лапки. Тому в день потрібно здійснювати 3 поїздки.
Крім запасу сировини необхідний запас кінцевого продукту, це потрібно для усунення можливих перебоїв в поставках товару оптовикам.
У зв'язку з тим, що продукція призначена для продажу оптом, для більш зручної, економною і вигідною навантаження її покупцям піхтове масло буде розфасоване по фляг ємністю 38 літрів кожна.
Для організації виробництва необхідні наступні приміщення:
Виробниче приміщення
Склад сировини
Склад готової продукції
Підсобне приміщення
Для виробництва піхтового масла необхідно наступне обладнання:
1. Подрібнювач піхтової лапки - це с / х. апарат, призначений для подрібнення трави.
2. Чан-екстрактор - виконаний з листової сталі, зовнішні стінки його утеплені повстю. Його обсяг - 3,2 куб.м. Чан-екстрактор складається з корпусу, кришки, прокладки і грати.
3. Котел-пароутворювач.
4. Холодильник - являє собою змійовик, розташований в ємності зі сталі, товщ. 3 мм, заповненої охолоджувальною рідиною.
5. Флорентіна - являє собою циліндричну ємність з нержавіючої сталі товщ. 3 мм. Служить для поділу охолодженого піхтового екстракту на ялицеве ​​масло і ялицеву воду.
Піхтова лапка за допомогою транспортера подається в подрібнювач. Готове подрібнену сировину також транспортером завантажується в чан при постійній подачі пари з ретельною утрамбовкою лапки, особливо біля стінок чана. Паровідвідну трубку кришки з'єднують з трубопроводом змійовика холодильника. Під Флорентіно заливають воду до нижнього рівня зливної труби. В котлі підтримується рівномірний тиск 0,4 - 0,5 кгс./см2 допомогою подачі води.
І лише за 2:00 до закінчення процесу тиск пари підвищується до 0,6 - 0,7 кгс/см2.
Протягом всього процесу відгону піхтового масла необхідно здійснювати періодичний контроль якості продукції, що випускається. Якість піхтового масла перевіряється денсиметром за його щільності. Щільність масла, г / куб.см:
- На початку відгону 0,885 - 0,890;
- В середині отгонки 0,900 - 0,905;
- В кінці отгонки 0,925 - 0,930.
Отгонку піхтового масла припиняють, коли при взятті проби в пляшку ємністю 0,25 л у вузькій її частині утворюється шар масла не більше 1 см. Тривалість отгонки масла за один цикл складає 6 годин. В Німеччини 10 грам вартість від 4 до 7 євро, в Москві 25 грам 110 рублів, в Челябінську ті ж 25 грам 170 рублів.
Інформація надана за матеріалами сайту www.bbcont.ru
Фото з сайту www.liveinternet.ru


 

Категория: Бизнес | Просмотров: 902 | Добавил: dangerlive123 | Теги: новости бизнеса, бизнес-план, производство пихтового масла, бизнес, бизнес-идеи | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Минута доброты
Кредит

Блок-инфо
Кредит

Коментарии
21:17
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo

06:24
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug

23:48
Зараз кав'ярні набувають великої популярності, тому відкрити власну кав'ярню дуже вигідно, кого цікавить дане питання ось тут також є цікава інформація http://biznesua.com.ua/yak-vidkriti-kav-
Зараз кав'ярні набувають великої популярності, тому відкрити власну кав'ярню дуже вигідно, кого цікавить дане питання ось тут також є цікава інформація http://biznesua.com.ua/yak-vidkriti-kav-

06:35
Wow! Great thinikng! JK

00:59
I'm not easily imrsseped but you've done it with that posting.
I'm not easily imrsseped but you've done it with that posting.

23:29
Deadly accurate answer. You've hit the buyllese!
Deadly accurate answer. You've hit the buyllese!

22:00
Check that off the list of things I was couefsnd about.
Check that off the list of things I was couefsnd about.

20:27
Big help, big help. And suilpeatrve news of course.
Big help, big help. And suilpeatrve news of course.

19:42
I can already tell that's gonna be super heulflp.
I can already tell that's gonna be super heulflp.

18:46
Thanks for spending time on the computer (wnritig) so others don't have to.
Thanks for spending time on the computer (wnritig) so others don't have to.

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 166