Фреш-бари (їх
також називають джус-барами або смузі-барами) - це відносно нове явище. Подібні
заклади з'явилися порівняно недавно на хвилі інтересу споживачів до ідеї
здорового способу життя і здорового харчування. Фреш-бар - це стаціонарний або
пересувний пункт громадського харчування, що спеціалізується на приготуванні і
продажу свіжих соків та інших напоїв на їх основі. Ідея створити міні-бар, де
замість алкогольних і слабоалкогольних напоїв продаватимуться корисні
натуральні і, головне, свіжі соки, прийшла в нашу країну з Америки. У наші дні
фреш-бари вже стали звичним явищем у багатьох європейських країнах. У США
підприємці, які відкрили фреш-бари, заробляють в сумі понад 3,5 мільярдів
доларів на рік. Звичайно, на такий прибуток поки розр
... Читать дальше »
Квасом називають традиційний напій з об'ємною часткою етилового спирту не більше 1,2%, який готується в результаті незавершеного спиртового та молочнокислого бродіння сусла. Виробництво квасу є прибутковим бізнесом з високою рентабельністю (цей показник складає мінімум 100%). Він вимагає відносно невеликих вкладень, які з лишком окупляться в перший же сезон. Квас відносять до різних категорій напоїв, але, як правило, найчастіше його виділяють в групу напоїв для втамування спраги. Квас є сезонним продуктом і успішно конкурує в жарку пору року з мінеральною водою і навіть пивом. За даними опитувань, проведених дослідницьким центром «Ромир» у 2008-2009 рр.., Квасу серед інших безалкогольних напоїв віддали перевагу 27% респондентів.
... Читать дальше »
Вітчизняний ринок
консервів з вмістом молока розвивається стрімкими темпами. Зростають і обсяги
виробництва молочних консервів. Позитивну динаміку в цьому сегменті експерти
пояснюють збільшенням попиту на продукцію з боку прямих споживачів і
підприємств, які займаються виробництвом кондитерських виробів. Стійка
тенденція до збільшення обсягів споживання молока харчовою промисловістю
дозволяє прогнозувати збільшення числа компаній, що працюють у цьому секторі,
протягом найближчих кількох років. До числа продуктів, які є перспективними для
виробництва на таких підприємствах, відноситься і згущене молоко. Воно являє
собою концентроване молоко з додаванням цукру і в деяких випадках інших
інгредієнтів (наприклад, какао, кава, фруктові та ягідні нап
... Читать дальше »
Незважаючи на всі
заходи, що вживаються урядом для того, щоб вирішити проблему з гострою нестачею
місць у дитячих садках, це питання актуальне як ніколи. У наші дні батькам
доводиться подавати заяву про взяття дитини на чергу в дошкільний навчальний
заклад практично відразу ж після його появи на світ - за 2-3 роки до того, як
він піде в дитячий сад. Однак і в цьому випадку немає ніяких гарантій, що до
того часу, як до них дійде черга, залишаться вільні місця в бажаному садку
ближче до будинку і у відповідній віковій групі. Якщо місць у придатному саду
не вистачило чи батьки надто пізно стали в чергу в садок, то їм нічого не
залишається, як чекати наступного року. Але що робити мамам, які збираються виходити на
роботу з завершення оплачува
... Читать дальше »
Незважаючи на всі
суперечки про користь і шкоду сої, обсяги споживання продуктів з її змістом
ростуть з кожним роком як у нашій країні, так і за кордоном. Тому виробництво
соєвої продукції може стати відмінною ідеєю для успішного бізнесу з великим
потенціалом для зростання. Підприємці це розуміють, і кількість компаній з
переробки сої збільшується з кожним роком. Правда, в цьому бізнесі є свої
недоліки і нюанси, які потрібно враховувати, якщо ви хочете спробувати свої
сили в цій галузі. Багато вчених займаються дослідженням
питання впливу сої на організм людини та її здоров'я. В результаті користь
соєвих продуктів була доведена науково, при цьому жодних негативних наслідків
вживання в їжу продуктів сої в ході досліджень виявлено не було. Бі
... Читать дальше »
Ми вже не раз
писали про виробництво такого смачного і корисного продукту, як натуральний
мед. Останнім часом великою популярністю користується тема здорового способу
життя і правильного харчування. Додатковий фактор, що впливає на зростання
продажів меду різних видів - зростання добробуту наших співгромадян. Якщо
раніше мед використовувався більше як лікарський засіб, то тепер він входить в
повсякденний раціон багатьох дітей і дорослих. Однак повний цикл виробництва
меду - це довгий і витратний процес, який вимагає великих вкладень, наявності
спеціальних знань і навичок. З цієї причини багато підприємці вибирають більш
простий і менш дорогий варіант організації свого бізнесу, пов'язаного з медом,
і займаються фасуванням готового продукту. В
... Читать дальше »
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
Hmm it looks like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blo
06:24
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
Hi! Quick question that's completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I'm trying to find a theme or plug
23:48
Зараз кав'ярні набувають великої популярності, тому відкрити власну кав'ярню дуже вигідно, кого цікавить дане питання ось тут також є цікава інформація http://biznesua.com.ua/yak-vidkriti-kav-
Зараз кав'ярні набувають великої популярності, тому відкрити власну кав'ярню дуже вигідно, кого цікавить дане питання ось тут також є цікава інформація http://biznesua.com.ua/yak-vidkriti-kav-